VERDIEPING
Wil je oude problemen opruimen, jezelf beter leren begrijpen en de diepte in en verlang je naar meer contact met jezelf?

Dan kun je bij mij een therapeutisch traject volgen en/of meedoen aan verdiepingscursussen. Dit is individueel of in een groep,
Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken zoals bijvoorbeeld tekentherapie, gesprekstechnieken, voice-dialogue, regressie, innerlijk kind en energie-werk. Voor meer informatie over de inzetbare manieren van werken, klik hier

Tijdens het traject zal ik begeleidende vragen stellen aan de hand van je tekening. Je krijgt meer bewustzijn van je gevoelens en behoeften. Hierdoor kun je beter richting geven aan je oorspronkelijkheid en meer leven vanuit je hart.

Voorwaarde voor deelname aan deze activiteiten is jouw bereidheid tot zelfreflectie.

INDIVIDUEEL THERAPEUTISCH TRAJECT
mandala met de kleuren geel, paars en rood
TIJDSDUUR:       1½ uur per sessie
PRIJS:                  € 90,=
INTAKE:             € 50,=

Beschikbare dagen: maandagochtend, woensdag en donderdagochtend

MOGELIJKE THEMA’S van waaruit we kunnen kijken:

Boeddha

“JE INNERLIJK KIND OMARMEN”
We gaan aandacht schenken aan de beelden en gevoelens van dat deel in onszelf dat is gevormd door ervaringen in onze kindertijd. Ons hart openen en luisteren naar de behoeften van het innerlijk kind en daar vorm aan geven.

 

“JE HART IN DE HOOFDROL”Hart
Als je aandacht op je hart gericht is leef je volledig in het nu. We gaan luisteren naar de raadgevingen van je hart en die uitbeelden in kleur, beeld en beweging. Van daar uit stel ik je begeleidende vragen zodat je nog dieper kunt ervaren wat je hart vertelt. Je hart ziet, weet en begrijpt de dingen anders dan dat we vanuit ons hoofd gewend zijn.

Open je hart! Je bent van harte welkom.

“Waarheen je ook gaat, ga met je hele hart”, Boeddha