CONTACT - In mijn werk met verstandelijk gehandicapten leerde ik wat echt contact maken inhoudt: onvoorwaardelijk en ongeacht de mens die ik tegenover mij vind.
GRENZEN - In 1999 heb ik de opleiding “ Transpersoonlijke therapie” bij Bert en Christa Jonkers afgerond. Daar ontdekte ik het belang van grenzen stellen. Ik ben ik en jij bent jij: op de grens is contact.
HART - Een open-hart operatie in 1998 betekende dat ik opnieuw had te onderzoeken hoe te leven vanuit mijn hart. Vanuit mijn persoonlijke leergeschiedenis ben ik mijn eigen praktijk begonnen in 2000.
ENERGIE - Aansluitend volgde ik vanaf 2003 de opleiding tot psycho-energetisch therapeut bij Everhart en Ineke Mulder. Met regressietherapie leerde ik trauma’s te herkennen én te helen.
KLEUR & BEWEGING - Tijdens een grote wending in mijn persoonlijke leven voltooide ik in 2009 het 1e jaar "Tekenend Coachen" bij Donna Huizenga en in 2014 de 2-jarige opleiding "De kracht van het tekenen” bij Nicolette van der Smagt. Ik ontdekte opnieuw het plezier van het uitdrukken van gevoelens en emoties door kleur, beeld en beweging.

 

 

Ik heb ervaring opgebouwd met regressie, reïncarnatie, familieopstellingen, innerlijk kind werk, Voice Dialogue, geboortewerk, ademwerk, bio-energetica, healing, spagyriek.